Rock Wentersel Powered by FD Wintelre

De kaartverkoop voor ons aankomende concert is gestart. Tickets zijn verkrijgbaar via onze leden (voorkeur) of via de link op de website (Rock Wentersel).

Tijdens dit concert zal de fanfare/Drumband het podium beklimmen samen met een aantal Wintelrese (rock)muzikanten, zangers enzangeressen. Een avond met veel verrassende muzikale ontmoetingen en gezelligheid.

Het concert zal starten om 20.00 uur in de feesttent bij Akkerweg 28 in Wintelre.

BZB in Concert!

Trommel snel al je echte vrienden op! Want op zaterdag 9 juni 2018 bundelen BZB en Fanfare/Drumband Sint Willibrordus Wintelre hun krachten! Samen verzorgen ze een spectaculair optreden! Verwacht een unieke show waarin alle bekende BZB klassiekers voorbij zullen komen. We hoeven deze band natuurlijk niet meer aan jullie voor te stellen. Al diverse malen eerder betraden zij een podium in Wintelre. Dit wil je echt niet missen!

Buurtconcert bij “De Bosschuur”

  

“ Er zit muziek in De Bosschuur !”

Bos-Concert ( openlucht ) op zaterdagavond 8 juli a.s. ( 19.30-21.30)

door Fanfare / Drumband Sint Willibrordus uit Wintelre bij De Bosschuur ( Merenweg 2A 5513 NZ Wintelre – gemeente Eersel ) toegang: gratis ! ( breng je eigen (klap)stoel mee en zoek tijdig een plekje in het bos !)

  • Opening gratis openbaar WIFI-netwerk bij De Bosschuur door gemeente Eersel

Het jaarlijks Buurtconcert “ van Fanfare/Drumband Sint Willibrordus uit Wintelre zal dit jaar gehouden worden op een wel heel bijzondere locatie: in het bos bij De Bosschuur.

U bent deze avond van harte welkom !

In samenwerking met Bosschuur De Meren verzorgt Sint Willibrordus een 2 uur durend gevarieerd concert. In hun midden soliste Meike van Aaken die onlangs de felbegeerd “ De Adriaan “ won in Riethoven.

Fanfare/Drumband Sint Willibrordus viert dit jaar haar 70-jarig jubileum !

Gratis Openbaar WIFI-netwerk bij De Bosschuur.

Deze avond zal door de gemeente Eersel het “ gratis Openbaar WIFI-netwerk” in de omgeving van De Bosschuur, officieel worden  geopend. Voortaan is een WIFI-netwerk beschikbaar in en bij De Bosschuur. Dit netwerk is een “ speerpunt” van de gemeente Eersel om ook in onze bosrijke omgeving ( gratis) toegang te hebben tot het WereldWijdeWeb en zo in te spelen op de groeiende behoefte van mensen om “ connected “ te zijn.

Bosschuur “de Meren” is de uitgelezen plek voor:

  • een kinderfeest met Boswachter of Kabouters
  • een natuurwandeling met gids of gps
  • “ speelbos” ( vrij toegankelijk )
  • kabouterpad
  • onze vrijwilliger schenkt op zondag koffie/thee
  • NATUURlijk rustpunt in prachtige omgeving

 

Meike van Aaken wint De Adriaan!

Op zaterdag 8 april nam Fanfare/Drumband Sint Willibrordus Wintelre deel aan muziekwedstrijd De Adriaan in Riethoven. De vereniging kwam, met als soliste Meike van Aaken als winnaar uit de bus en kon het felbegeerde beeldje mee naar Wintelre nemen!

Winnaar jeugdfestival Wintelre

Het Jeugdfestival Wintelre is dit jaar gewonnen door ons eigen jeugdorkest Double U. Met een flitsende uitvoering van “Wintelre’s got Talent” is het orkest, ondersteund met zang en dans voor komend jaar de gelukkige bezitter  van de enorme nieuwe wisselbeker.