Programma jeugdfestival Wintelre

14 november Muziekspektakel in de Rosdoek

Dit jaar zal de tweede editie van het jeugdorkestenfestival Wintelre op 14 november plaats vinden. Voor jongeren door jongeren. 7 jeugdorkesten uit de regio hebben zich aangemeld om een show te presenteren met muziek en entertainment welke beoordeeld wordt door een jury. Het jeugdorkest van Eersel komt met hun muzikanten aangevuld met 50 kinderen een show verzorgen vol zang en dans. Ook onze eigen orkesten zijn aan het repeteren om een mooie show vol muziek zang en dans neer te zetten. Het is voor jong en oud de moeite waard om te komen kijken en luisteren. De Entree bedraagt 2 euro, kinderen tot 12 jaar betalen geen entree.

Het programma is als volgt:

  • 15.00 uur Jeugdorkest De goede Hoop Eersel
  • 15.45 uur Jeugdorkest Westerhoven
  • 16.30 uur Jeugdorkest Riethoven
  • 17.30 uur tussentijdse bekendmaking punten, uitreiking certificaten en pauze
  • 18.30 uur Slagwerkgroep Wintelre
  • 19.15 uur Jeugdorkest Double U Wintelre
  • 20.00 uur Jeugdorkest Knegsel
  • 20.45 uur Jeugdorkest Kasterlee
  • 21.45 uur Prijsuitreiking
  • 22.15 uur Afterparty in foyer