Filmconcert “Wonders of Nature” mmv Mark Kapteijns

Altijd al eens willen weten hoe een film gemaakt wordt? Een kijkje in de keuken willen hebben bij een componist? Of een première willen bijwonen? Dit krijgt u allemaal tijdens deze bijzondere jubileumvoorstelling van St. Willibrordus. En om eerlijk te zijn: het zijn eigenlijk 2 premières, of misschien wel 3. De première van een film, van een muziekstuk en van een voorstelling.

Filmmaker Mark Kapteijns en componist Bert Appermont slaan de handen ineen voor een bijzondere film/muziekbeleving: een film en compositie die voor elkaar gemaakt zijn. Mark is inwoner van Wintelre en een bekende maker van natuurfilms in Brabant. Bert is een componist die al veel tot de verbeelding sprekende werken voor fanfare op zijn naam heeft staan. Het resultaat wordt een hele bijzondere filmervaring met een hoofdrol voor de fanfare en slagwerkgroep van St. Willibrordus.

Rond de film heeft de jubilaris (70 jaar) een muzikale voorstelling gemaakt die de bezoekers meeneemt in de wondere kunst van het componeren, film maken en hoe die 2 werelden bij elkaar komen. U krijg dus ook een uniek kijkje achter de schermen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.deschalm.com of bij de theaterkassa van de Schalm in Veldhoven.